Projecten

 

Dianne zing L. Cohen's 'Hallelujah'!


Op 23 september heeft het Duitse koor 'Stimmgewalt' hun project CD getiteld 'Hallelujah' uitgebracht. Dianne is een van de zes solisten die op deze CD te vinden is. Haar bijdrage is via de player onderaan deze tekst te beluisteren. Voor meer informatie over het project zelf kunt u hier klikken.

 

 


 

Dianne leent haar stem aan 'Child of Storm'

 

'Child of Storm' is een lied geschreven door de Russische metal band 'Catharsis. Dianne is gevraagd om voor het werk een gedeelte van de zanglijn op zich te nemen en de orgineel Russische tekst te vertalen naar het Nederlands zodat zij deze in haar moedertaal zou zingen. Een bijzonder project dat met de player onderaan deze tekst te beluisteren is. Haar bijdrage begint in de derde minuut.

 

 

 


 

 

'A winter evening with..' Stream of Passion

 

Op 27 december 2013 was Dianne een van de podium gasten van Nederlandse metal band 'Stream of Passion'. Tijdens dit concert zong zij het duettino 'Sull'aria' uit 'Le Nozze di Figaro' van Mozart, en een van Stream of Passion's eigen werken 'the Art of Loss' in bewerking voor 2 sopranen.

 

Klik hier voor beeldmateriaal van het Mozart duet.

 

 


 

Pathfinder

 

De Poolse melodische power metal band ‘Pathfinder’ combineert filmmuziek met klassieke muziek en power metal of zoals zij zelf zeggen: symphony and fantasy. Tijdens hun ‘Blood Alliance’ tour in 2011 en hun show op het PPM-fest in Mons (BE) vergezelde Dianne hen als gast sopraan.

www.pathfinderband.com